10. oktober 2022
Vil I gerne arbejde mod et mere grønt og bæredygtigt køkken? Der kan ofte gøres små tiltag i jeres dagligdag, som har stor betydning for jeres bæredygtighed.
Til arrangementet får du inspiration, og vi arbejder med konkrete handlingsplaner, som passer netop jeres køkken. Vi slutter dagen af med netværk, hvor der vil være mulighed for at besøge små stande og høre om konkrete redskaber til at gå i en mere bæredygtig retning i jeres køkken.
Vi glæder os til at se jer!
Målgruppe: Arrangementet henvender sig primært til medarbejdere og leder på restauranter og professionelle køkkener.
09.30 Indregistrering og kaffe
10.00 Velkommen og præsentation af dagens program
10.10 Grønt og bæredygtigt køkken – hvad rører sig og hvilke veje kan man gå – FN’s bæredygtighedsmål, Johanne Birn
10.30 Oplæg om det bæredygtige køkken
10.50 Pause
11.05 Oplæg om CO2, madspild og sundhed
11.25 Inspirationsoplæg
12.00 Frokost
12.45 Workshop: hvordan kan I arbejde med bæredygtighed i jeres køkken - der udarbejdes individuelle handleplaner. Facilitator: Johanne Birn
13.45: Opsamling
14.00: Forfriskning, netværk og besøg stande
15.00: Tak for i dag
Arrangementet er primært henvendt til deltagere i programmet Fødevarebranchens Kompetenceløft. Fødevarebranchens Kompetenceløft er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EUs Socialfond.
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
PrisGratis / Free
Fra10. oktober 2022 kl. 09:30
Til10. oktober 2022 kl. 15:00