15. november 2022
Dette roundtable er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!
Primær målgruppe er fødevare- og drikkevareproducenter i Danmark.
Roundtable består af to events, dette er det andet - men du kan sagtens nå være med!
FORELØBIGT PROGRAM
09.30 Registrering, kaffe og netværk
10.00 Velkommen ved Astrid Pryds Hansen, Food & Bio Cluster Denmark samt vært
10.10 Bordet rundt
Navn, virksomhed, hvordan arbejder du/din virksomhed med smag? Hvilke udfordringer oplever I?
10.30 Oplæg
11.30 Rundvisning ved værten
12.00 Frokost og netværk
12.45 Oplæg samt smagningsøvelse
13.45 Workshop
13.55 Afrunding og opsamling på dagen
14.00 Tak for i dag og på gensyn den 15. november
Roundtable er en forløber, hvor vi tager pulsen på branchen og undersøger, om der er interesse for en netværksgruppe inden for temaet, som her er smag. Gruppen af deltagere er selv med til at sætte dagsordenen og rammerne.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Læs mere om Innovationskraft
TBA: Jylland
PrisGratis / Free
Fra15. november 2022 kl. 10:00
Til15. november 2022 kl. 14:00