19. september 2023
Flensted Food Group arbejder målrettet med en bæredygtighedsstrategi - her er et af delmålene ressourceoptimering i en bæredygtig produktion. De har derfor deltaget i et udviklingsprojekt under Fyrtårn for Vandteknologi, hvor der er arbejdet med en metode til bedre overvågning af det daglige forbrug af vand i produktionen.
Program
Kl. 11:00 Velkommen ved Knud H Hansen, Food and Bio Cluster
Kl. 11:10 Hør om Flensteds arbejde med bæredygtig grøn omstilling – særligt med fokus på optimering af deres brug af vand og energi. ved/Allan Gade, Teknisk chef hos Flensted Food Group
Kl. 11:40 Rundvisning på fabrikken.
Kl. 12:30 Frokost og netværk
Kl. 13:15 Remoni fortæller om udviklingsprojektet hos Flensted med fokus på intelligente løsninger til at detektere vandspild via ikke-invasive clamp-on sensorer. De vil derudover fortælle mere bredt om deres erfaringer med databaseret energiledelse. Ved/ CBDO Anders Hjortsholm, Remoni.
Kl. 13:50 afrunding
Kl. 14:00 Tak for i dag
Arrangementet er et samarbejde mellem FBCD og Water Valley Denmark.
Flensted Food Group, Adelvej 9, 6823 Ansager, Danmark
PrisGratis / Free
Fra19. september 2023 kl. 11:00
Til19. september 2023 kl. 14:00