• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Tidligere projekter
  • Case videoer


  • Du er her:
  • Forside
  • / Cases
  • / Tidligere projekter
  • Du er her:
  • Cases

Den tidligere Differentieringspulje

Se eksempler på projekter støttet af Differentieringspuljen, under det tidligere Future Food Innovation.


Nordisk Tang

Nordisk Tang ønsker at skabe øget opmærksomhed på tang som fødevare og forretningsmulighed - og samtidig at udvikle to nye produkter i tråd med den eksisterende produktportefølje...

Læs mere

Honning og voks

OBC Biavls mål med dette projekt er at udvikle en ny separationsproces, der overflødiggør slyngningsprocessen - og sparer et spild på op til 4%...

Læs mere

Aurion

Aurion er med støtte fra Future Food Innovation i gang med at undersøge mulighederne i at forarbejde og afskalle glutenfrie afgrøder som boghvede og hirse...

Læs mere

Hanegal A/S

Hanegal er i gang med at udvikle færdigretter med samme høje kvalitet som resten af deres produktsortiment - økologiske og uden E-numre...

Læs mere

 

 

Ausumgaard

Ausumgaard ønsker med dette projekt at nytænke konceptet ’gårdbutik’, så der i produktudviklingsprocessen bliver inddraget mere innovation og flere eksperter...

Læs mere

Greenjoy

Projektet Greenjoy fokuser på bedre udnyttelse af hvedegræs til superfood og udvikling af restprodukter til nye, innovative og sunde fødevarer af høj kvalitet...

Læs mere

Slagter Zacho

Slagter Zacho vil med dette projektet gøre vildtkød uden hagl tilgængeligt i den danske detailhandel vha. et sporingssystem...

Læs mere

Pizzaflex Development A/S

Pizzaflex Development A/S er i gang med at udvikle et bæredygtigt alternativ til de gængse papæsker, som anvendes til pizza i dag...

Læs mere

 

 

Møllerup Gods

Møllerup Brands A/S under Møllerup Gods er i gang med at undersøge anvendelsen af hamp i en lang række fødevareprodukter, så de gode egenskaber og ernæringsmæssige gevinster bibeholdes....

Læs mere

Aquapri Denmark

Der er en række udfordringer ved produktion af kaviar, ikke mindst at den er meget sæsonpræget...

Læs mere

Aquapri Denmark - sporbarhed

Aquapri producerer luksus-seafood til kunder over hele verden, blandt andet eksklusiv ørredrogn, som især efterspørges i Japan og Rusland...

Læs mere

ASIROS

Omdrejningspunktet for projektet er ekstrakt fra bær i Ribes-familien, som bl.a. omfatter stikkelsbær, solbær og ribs. På basis af denne forskning...

Læs mere

 

 

Dansk And

Andekød i hænderne på kreative kokke og en blog på nettet skal forvandle madspild til nye fødevaresucceser...

Læs mere

Dinner de Luxe

Som et nyt tiltag har de søsat projektet nemaftensmad.dk, som er et nyt og innovativt take away-koncept...

Læs mere

Genoskan

Sporbarhed på fødevarer er blevet vigtig for både producenter og forbrugere...

Læs mere

Hedens Blå Guld

I årtusinder har de danske vilde blåbær bevokset vores hedesletter og højmoser. De har altid været i høj kurs pga. deres ekstremt høje indhold af gode stoffer...

Læs mere

 

 

Herrens Mark

Produktet er allerede i dag på hylderne i diverse helsekostbutikker, men dette projekt vil lave yderligere undersøgelser af rødkløverekstraktets virkninger...

Læs mere

Juice4You

Juice4you er et projekt, der har til formål at nytænke og simplificere den friskpressede juice. Juicen skal naturligvis være både bæredygtig og velsmagende, men den skal også have høj energieffekt...

Læs mere

KMC

Markedet for vegetabilske proteiner vokser globalt, og fire jyske kartoffelmelfabrikker satser på at få del i det ved at udvikle et nyt produkt: Kartoffelprotein...

Læs mere

KROMA

Kroma A/S producerer maskiner til fiskeslagtning og er i dette projekt i gang med en maskine, som vil flytte den kapasitetsmæssige grænse for, hvad man hidtil har kunnet forvente af maskinel slagtning...

Læs mere

 

 

Løsning Maskinfabrik

Madspild er en af de største udfordringer for professionelle køkkener i Danmark, og der eksisterer mange gode grunde til at arbejde for mindre madspild...

Læs mere

Mad & Folk

Det er nu blevet meget lettere at få lokalt producerede fødevarer i Region Midtjylland takket været Mad & Folks fødevareportal...

Læs mere

Moesgaard Meat

Moesgaard Meat er et so-slagteri, som ligesom andre soslagterier oplever at bi-produkterne fra slagtningen ofte anvendes til biogas og dyrefoder...

Læs mere

Ressourceoptimering i kølekæden

Ressourceoptimering i kølekæden for fødevarer, der sikrer, at virksomheder relateret til fødevareindustrien får de rette rammer for optimering af ressourceforbrug...

Læs mere

 

 

Snack Group

Snack Group udvikler og fremstiller forskellige snackprodukter og emballage til snacks...

Læs mere

Soy4you

Soy4yous første produkt er et naturligt 100% vegetabilsk alternativ til hakket kød. Det fås både i lys og en mørk udgave. Det er et produkt, der er lavet af sojabønner...

Læs mere

StockonDeals

StockonDeals er en B-to-B online auktionsplatform, der faciliterer handel med overskudsvarer i alle EU-lande...

Læs mere

Wittrup Seafood

Wittrup Seafood er en af Danmarks største leverandører af ferske muslinger og producerer årligt omkring 4.000 tons, hvoraf størstedelen eksporteres til detailkæder i Europa...

Læs mere

 

 

Woodshade

Dette projekt har til formål at producere økologiske proteinbarer med specielle egenskaber, som henvender sig til blandt andet småtspisende, sportsudøvere...

Læs mere

Aarhus Universitetshospital

Sundhedsfremmende appetit på livet har til formål at udvikle teknologiske og kommercialiserbare løsninger, som kan identificere og afhjælpe ernærings- og trivselsmæssige udfordringer på sygehuse...

Læs mere

Menu

  • Tidligere projekter
    • Nordisk Tang
    • Honning og voks
    • Aurion
    • Hanegal A/S
    • Ausumgaard
    • GreenJoy
    • Slagter Zacho
    • Pizzaflex Development
    • Møllerup Gods
    • Aquapri Denmark
    • Aquapri Denmark - sporbarhed
    • ASIROS
    • Dansk And
    • DinnerdeLuxe
    • Genoskan
    • Hedens Blå Guld
    • Herrens Mark
    • Juice4You
    • KMC
    • KROMA
    • Løsning Maskinfabrik
    • Mad og folk
    • Moesgaard Meat
    • Ressourceoptimering i kølekæden
    • Snack Group
    • Soy4you
    • StockonDeals
    • Wittrup Seafood
    • Woodshade
    • Aarhus Universitetshospital
  • Case videoer

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?