• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Tidligere projekter
  • Case videoer


  • Du er her:
  • Forside
  • / Cases
  • / Tidligere projekter
  • / DinnerdeLuxe
  • Du er her:
  • Cases

NAM - nemaftendsmad.dk

Accepter marketing-cookies for at se denne video.

 

 

Frisk og sund mad leveret direkte til de danske forbrugeres hjem

DinnerdeLuxe ApS er Danmarks hurtigst voksende cateringfirma, og deres hovedbeskæftigelse er frokostordninger for virksomheder, der ikke selv har en kantine samt komplet drift af kantiner hos større virksomheder. Som et nyt tiltag har de søsat projektet nemaftensmad.dk, som er et nyt og innovativt take away-koncept. Kundegruppen er private, og maden skal uddeles gennem DinnerdeLuxes allerede eksisterende distributionskanaler, nemlig i forbindelse med levering af mad til landets kantiner. Dermed får de private maden leveret direkte på deres arbejdsplads og tager det derfra med hjem til familien.

Produktet er 100% gennemtænkt, og der er lagt et stort arbejde i udarbejdelsen af de forskellige opskrifter. Sammensætningen af næringsindhold, fedt og ingredienser er nytænkende inden for denne form for take away. Måltiderne er baseret på råvarer af høj kvalitet, hvilket sikrer et smagfuldt aftenmåltid. I forhold til de fleste andre færdigretter skiller nemaftensmad.dk sig ud ved at have fokus på sundhedsaspektet hele vejen igennem og dermed give danskerne et sundt alternativ i den travle hverdag.

Future Food innovation har hjulpet med konceptudvikling og netværk, hvorigennem DinnerdeLuxe er kommet i kontakt med samarbejdspartnere såsom opstartsvirksomheden Mad og Folk, som kan bidrage med en viden inden for udvikling af brugervenlige IT-platforme. Desuden har DinnerdeLuxe i dette projekt inddraget uddannelsesinstitutionen Silkeborg Tekniske Skole, som har nogle af landets dygtigste cater- og kokkeelever. De har i samarbejde med underviserne på skolen hjulpet DinnerdeLuxe med udarbejdelsen af opskrifterne til de forskellige retter.

Det webbaserede bestillingssystem har været en stor udfordring, da der på forhånd har været stillet store krav til funktionalitet, brugervenlighed og et flot design. Bestillingssystemet er netop ved at være færdigudviklet, og de første tests af dette er forløbet over al forventning. Derfor forventer DinnerdeLuxe at kunne tilbyde konceptet til landets virksomheder engang i løbet af efteråret. DinnerdeLuxe har været meget taknemmelige for denne støtte, som har gjort det muligt for dem at bidrage til den generelle fødevareinnovation i Danmark. For at fortsætte sit arbejde inden for fødevareinnovation har DinnerdeLuxe netop fået tildelt støtte fra Grøn Omstillingsfond til at gennemføre et omfattende projekt imod det enorme madspild inden for cateringbranchen. Dette skulle gerne hjælpe DinnerdeLuxe med at kunne tilbyde menuer, der er tilpasset præcist efter hver enkelt virksomheds behov, således at der undgås at blive smidt store mængder mad ud hver eneste dag.

Kontakt

DinnerdeLuxe ApS

René Laursen
Direktør
rene@dinnerdeluxe.dk
Tlf: 22 44 28 04

Mads Jürgensen
Marketingkoordinator
mads@dinnerdeluxe.dk
Tlf: 53 62 17 55

www.dinnerdeluxe.dk

 

Hent casen som pdf her

 

Tilbage

Menu

  • Tidligere projekter
    • Nordisk Tang
    • Honning og voks
    • Aurion
    • Hanegal A/S
    • Ausumgaard
    • GreenJoy
    • Slagter Zacho
    • Pizzaflex Development
    • Møllerup Gods
    • Aquapri Denmark
    • Aquapri Denmark - sporbarhed
    • ASIROS
    • Dansk And
    • DinnerdeLuxe
    • Genoskan
    • Hedens Blå Guld
    • Herrens Mark
    • Juice4You
    • KMC
    • KROMA
    • Løsning Maskinfabrik
    • Mad og folk
    • Moesgaard Meat
    • Ressourceoptimering i kølekæden
    • Snack Group
    • Soy4you
    • StockonDeals
    • Wittrup Seafood
    • Woodshade
    • Aarhus Universitetshospital
  • Case videoer

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?