• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Tidligere projekter
  • Case videoer


  • Du er her:
  • Forside
  • / Cases
  • / Tidligere projekter
  • / GreenJoy
  • Du er her:
  • Cases

Udnyttelse af hvedegræs til superfood

Accepter marketing-cookies for at se denne video.

 

 

Trends og tendenser inden for fødevarer afspejles naturligvis i Future Food Innovations projektportefølje, og projektet Greenjoy er et godt eksempel herpå.

Foodjoy ApS, som er hovedansvarlig for Greenjoy-projektet, har i dag et produktsortiment, som sælges i helsekostbutikker. Et af disse produkter er hvedegræs, som er udgangspunktet for dette projekt. Foodjoy er i forvejen frontløber, da danskproduceret hvedegræs stadig er en sjældenhed. Oftest er det spraytørrede, båndtørrede eller frosne varianter, produceret i Østen og Fjernøsten, som er tilgængelige i Danmark og EU.

Projektet har fokus på endnu bedre udnyttelse af hvedegræs til superfood samt udvikling af presseprocessens restprodukter til nye, innovative og sunde fødevarer af høj kvalitet, der rummer alle de naturlige næringsstoffer - og dermed resulterer i en minimering af spild.

Udover støtte fra Future Food Innovation har Foodjoy i dette projekt indgået partnerskab med ISI Food Protection, 1A Food Consulting og Københavns Universitet for at få hjælp til bl.a. opgradering og analysemetode.

Der er hele vejen igennem projektet et krav om, at produktet skal være af høj kvalitet for at sikre, at alle de gode næringsstoffer, der gør hvedegræsset til et superfood, bibeholdes - også i den form, som det nye produkt må få.

Kontakt

Foodjoy

Susanne Genet
sg@foodjoy.dk

www.foodjoy.dk

 

Hent casen som pdf her

 

Tilbage

Menu

  • Tidligere projekter
    • Nordisk Tang
    • Honning og voks
    • Aurion
    • Hanegal A/S
    • Ausumgaard
    • GreenJoy
    • Slagter Zacho
    • Pizzaflex Development
    • Møllerup Gods
    • Aquapri Denmark
    • Aquapri Denmark - sporbarhed
    • ASIROS
    • Dansk And
    • DinnerdeLuxe
    • Genoskan
    • Hedens Blå Guld
    • Herrens Mark
    • Juice4You
    • KMC
    • KROMA
    • Løsning Maskinfabrik
    • Mad og folk
    • Moesgaard Meat
    • Ressourceoptimering i kølekæden
    • Snack Group
    • Soy4you
    • StockonDeals
    • Wittrup Seafood
    • Woodshade
    • Aarhus Universitetshospital
  • Case videoer

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?