• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Tidligere projekter
  • Case videoer


  • Du er her:
  • Forside
  • / Cases
  • / Tidligere projekter
  • / Hanegal A/S
  • Du er her:
  • Cases

Økologiske færdigretter uden numre

Hanegal er et af markedets stærkeste spillere, når det drejer sig om økologisk pålæg og pølser, og produkterne forhandles i de fleste dagligvarebutikker. Hanegal gør ikke kun en dyd ud af, at deres produkter skal være økologiske og uden E-numre, men de gør ligeledes deres produkter glutenfrie, laktosefrie, mælkefrie og sukkerfrie, hvor det kan lade sig gøre.

Med støtte fra Future Food Innovation vil Hanegal i dette projekt udvikle færdigretter med samme høje kvalitet som resten af deres produktsortiment. Ønsket er et bredt sortiment af færdigretter og semi-convenience, ca. 10-15 stk., inden for forskellige kategorier som fx Vegetarisk, Spicy, Mormormad, Internationale klassikere, Supper m.fl. Desuden er målet, at færdigretterne skal sælges som kølevarer i modsætning til de fleste færdigretter, vi kender i dag, der sælges som frostvarer.

Dette projekt indeholder mange lag - alt fra opskrifter, råvarevalg, design, emballage, smagsvurdering til forbrugertest - hvortil der er inddraget eksterne eksperter, som skal tilføre Hanegal relevant viden. Denne nye viden suppleret med Hanegals 20 års erfaring inden for økologi samt samarbejdsrelationer med deres faste leverandører af råvarerne spås at blive en rigtig god kombination både i forhold til udvikling af produkter, anskaffelse af råvarer og evnen til at holde prisen på de nye produkter nede. Netop prisen anser Hanegal for at være en af de afgørende faktorer for, om deres nye produktserie bliver en succes eller ej, da for høj en pris vil afholde kunderne fra at købe.

De danske forbrugere køber på verdensplan flest økologiske produkter - i alt 8% af deres samlede køb udgøres af økologiske varer. Økologiske færdigretter er en mangelvare på markedet i dag. Tilmed har danske økologiske produkter vundet høj troværdighed i udlandet, hvorfor Hanegal som ”first mover” på dette område formentlig ikke kun ville kunne afsætte i Danmark, men ligeledes også på nærmarkeder.

Målgruppen for disse færdigretter er de mange mennesker, der i hverdagen har meget lidt tid til madlavning, men som stadig ønsker, at maden skal være af god kvalitet med tilstrækkelig næring og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Mere specifikt har tidligere undersøgelser peget på singler, studerende og pensionister som den primære målgruppe.

Kontakt

Hanegal A/S

Mette Fie Wedersøe Graugaard
Medejer
Tlf. 40 18 36 12
fie@hanegal.dk

www.hanegal.dk

 

Hent casen som pdf her

 

Tilbage

Menu

  • Tidligere projekter
    • Nordisk Tang
    • Honning og voks
    • Aurion
    • Hanegal A/S
    • Ausumgaard
    • GreenJoy
    • Slagter Zacho
    • Pizzaflex Development
    • Møllerup Gods
    • Aquapri Denmark
    • Aquapri Denmark - sporbarhed
    • ASIROS
    • Dansk And
    • DinnerdeLuxe
    • Genoskan
    • Hedens Blå Guld
    • Herrens Mark
    • Juice4You
    • KMC
    • KROMA
    • Løsning Maskinfabrik
    • Mad og folk
    • Moesgaard Meat
    • Ressourceoptimering i kølekæden
    • Snack Group
    • Soy4you
    • StockonDeals
    • Wittrup Seafood
    • Woodshade
    • Aarhus Universitetshospital
  • Case videoer

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?