Snack Group udvikler og fremstiller forskellige snackprodukter og emballage til snacks.
Virksomheden arbejder ud fra en klar målsætning om at skabe flere og bedre alternativer inden for kategorien sunde snacks – og dermed gøre det nemmere for forældre at få børnene til at spise sundere mellemmåltider frem for slik i traditionel forstand.
Med dette fokus på sundhed og kvalitet har Snack Group udviklet en ny frugtsnack. Denne nye snack ventes både at finde vej til skoletasken som sundt mellemmåltid og blive et nemt energitilskud på farten f.eks. på vej til/fra sport. Som sparringspartner og konsulent ved udvikling af produktionsanlægget, har Snack Group allieret sig med KR Teknik, der har mange års erfaring inden for tilpasning og fremstilling af produktionslinjer i fødevarebranchen.
Desuden har GEA Food Solutions vist interesse for projektet, hvilket indebærer eksperimenter i deres store testcenter i Holland. GEA Food Solutions har mange års erfaring med lignende produktionslinjer til fødevareforædling.
MAPP Institute, Aarhus Universitet bidrager til projektet med know-how omkring forbrugeradfærd og markedsføring – herunder produktudformning, emballering og kommunikationspsykologi.
- Det specielle ved vores frugtsnack er, at det er en slags chips og det giver en helt ny oplevelse i forhold til, hvordan vi plejer at spise frugtsnacks, siger Doc Alslev og fortsætter:
- Med vores nye teknik bliver produktet lækkert og anderledes - og dermed et spændende alternativ på dette marked.
- Vores samarbejde med Future Food Innovation er en rigtig god oplevelse. Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med så kompetente og engagerede mennesker. Som en yderligere bonus har vi også fået kontakt til flere mulige samarbejdspartnere via dette innovative netværk, slutter Doc Alslev.
Snack Group
Doc Alslev
Direktør
doc@snackgroup.dk