• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Tidligere projekter
  • Case videoer


  • Du er her:
  • Forside
  • / Cases
  • / Tidligere projekter
  • / Woodshade
  • Du er her:
  • Cases

Økologisk proteinbar

Dette projekt har til formål at producere økologiske proteinbarer med specielle egenskaber, som henvender sig til blandt andet småtspisende, sportsudøvere etc. I første omgang er målet at udvikle, producere og markedsføre tre forskellige barer, som er specialdesignet til bestemte grupper og anvendelser.

Samtidig med at dette projekt har fokus på proteinbarerne, vil det også sideløbende danne basis for et fremtidigt økologisk udviklingscenter og produktionsenhed med en stærk bemanding til i fremtiden at kunne udvikle nye innovative fødevarer i de gamle mejeribygninger i Vrinners. Her er der kapacitet til at huse flere økologiske virksomheder og derved skabe grobund for et udviklingscenter/økologisk fødevareklynge, som vil bidrage til en positiv udvikling inden for fødevarer i Region Midtjylland.

Projektet skaber synergi mellem videnskaben, den produktionstekniske og den sensoriske viden, der findes i de deltagende virksomheder. Derved opnås et unikt økologisk produkt med god smag og dokumenteret effekt produceret i Region Midtjylland. Proteinbarerne er et nyt, innovativt, økologisk produkt med aktive levende kulturer med stor fokus på kvalitet og smag.

I projektet omkring udvikling af proteinbarer er der samlet et stærkt hold inden for smagsudvikling, ernæring, salg, produktudvikling og let adgang til råvarer. Samarbejdspartnerne er Søren Lange, ernæringsekspert, og Leif Friis Jørgensen fra Naturmælk, og projektet kan trække på viden fra Martin Jørgensen fra Is fra Skarø. Begge sidstnævnte står for udvikling af proteinmasser. Is fra Skarø har udviklet en række specialdesignede is baseret på valle og mælk til sundhedssektoren. Martin Jørgensen har stor kendskab til forskning inden for proteinberigede produkter og har via Is fra Skarø formået at omsætte teori til praksis, hvilket er en kompetence, som dette projekt vil drage nytte af.

Produkterne tænkes afsat via projektdeltagernes netværk og allerede eksisterende kunder som Danske Hospice, hospitals- og plejesektoren, fitnesskæder, sportskæder, sportshaller, helsebutikker, specialbutikker, detailhandlen, webshop til private. Desuden har Ecoprotein bestilt og fået designet deres egen proteinbar, som allerede er afsat til to førende fitnesskæder.

Kontakt

WOODSHADE ORGANICS

Mølle Skovly A/S

Lars Frederiksen
Tlf.: 86 69 49 66
mail@woodshade.dk

www.woodshade.dk

 

Hent casen som pdf her

 

Tilbage

Menu

  • Tidligere projekter
    • Nordisk Tang
    • Honning og voks
    • Aurion
    • Hanegal A/S
    • Ausumgaard
    • GreenJoy
    • Slagter Zacho
    • Pizzaflex Development
    • Møllerup Gods
    • Aquapri Denmark
    • Aquapri Denmark - sporbarhed
    • ASIROS
    • Dansk And
    • DinnerdeLuxe
    • Genoskan
    • Hedens Blå Guld
    • Herrens Mark
    • Juice4You
    • KMC
    • KROMA
    • Løsning Maskinfabrik
    • Mad og folk
    • Moesgaard Meat
    • Ressourceoptimering i kølekæden
    • Snack Group
    • Soy4you
    • StockonDeals
    • Wittrup Seafood
    • Woodshade
    • Aarhus Universitetshospital
  • Case videoer

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?