• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI


  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Bælg vinder Sol over Gudhjem produktpris i kategorien Innovation!

27.06.2022 I weekenden løb Årets Sol over Gudhjem af stablen. Udover at være Danmarks største kokkekonkurrence, uddeles der hvert år en produkt-og innovationspris. Og lige netop innovationsprisen vandt Bælg!

Læs mere…


Magnus M Harrison og Anders B Lauritsen, der sammen har Twisted Leaf, deltog i Crowdfunding forløbet i 2019 og siden kørt endnu en crowdfunding siden hen.

Nyt crowdfunding-forløb skydes i gang: ”For os var det den ultimative accelerator for at få vores produkt på markedet”

20.06.2022 ”Egentlig handler det jo om alt muligt andet, end bare penge. Det handler i mindst lige så høj grad om at definere hele historien omkring sit produkt og dens plads på markedet” Sådan siger Magnus Meyer Harrison, direktør i Twisted Leaf, som han har skabt sammen med sin bedste ven og forretningsudvikler i foretagendet, Anders Boserup Lauritsen. I dag har de fået Frederic Viking med ombord som partner og endelig fået hul på salget efter en lang rejse.

Læs mere…

Laura Warming har udviklet en funktionel drik, der kan få dig til at sove bedre

17.05.2022 Vi har mødt Laura Warming fra Wbalance og fået en snak om, hvad hun får ud af sit medlemskab i Food & Bio Cluster Denmark. Se hele interviewet med Laura her.

Læs mere…


Ny ansøgningsrunde til Future Food & Bioresource Innovation

25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Casjus karameller har været et stort tilløbsstykke på COOP Crowdfunding i efteråret 2020, og nu kan Marianne Dujim købe en karamelmaskine. Privatfoto

Mariannes karameller giver cashew-frugten en plads i værdikæden

28.05.2021 Den lille start up-virksomhed Casju kom i gang med støtte fra vores Future Food & Bioresource Innovation-projekt. Nu er syrligt-søde karameller produceret af restproduktet fra produktionen af cashewnødder på vej mod markedet.

Læs mere…


Tre tips: Få dine produkter i detailhandlen

21.04.2021 Vil du gerne have dine produkter i detailhandlen, men synes det er lidt svært at finde ud af, hvordan du skal gribe det an? Vil du sikre dig en hurtig og succesfuld proces? Så er disse tre tips et godt sted at starte.

Læs mere…


Nye elementer skal skabe uanede muligheder for økologiske mellemmåltider til diabetikere

01.03.2021 The Organic Crave Company vil udvikle to nye komponenter, en økologisk og sukkerfri binder og en crunch, der skal skabe utallige muligheder for at skabe nye snacks til diabetikere og andre, der vælger sukkerfrit.

Læs mere…


Foto: Teknologisk Institut

Umamisubstrat skal gøre plantebaserede fødevarer mere smagfulde

23.02.2021 Et økologisk umamisubtrat skal i fremtiden løfte smagsoplevelsen af plantebaserede produkter. Produktet udvikles af Umamamia i samarbejde med Teknologisk Institut og White Labs Copenhagen.

Læs mere…


Nyt projekt skal hjælpe danskerne med at sove bedre

22.02.2021 Danskernes søvnkvalitet skal forbedres. Derfor skal Teknologisk Institut nu hjælpe start-up virksomheden Warmings med at udvikle et nyt fødevareprodukt, der kan forbedre danskernes søvnkvalitet. Råvarerne kommer blandt andet fra producenter og medlemmer i foreningen Gourmet Bornholm

Læs mere…


5 tips til en succesfuld produktudviklingsproces

03.12.2020 Vil du undgå de store bump på vejen fra ide til færdig fødevare? Vil du sikre dig en smooth og succesfuld produktudviklingsproces? Så er disse fem tips et skridt på vejen.

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 4 5 

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?