05.08.2020 Extrapreneur vil udvikle en teknologi, som kan afemballere brød fra detailhandel, inden det overskrider holdbarhedsdatoen. I stedet for at havne i supermarkedets skraldespand skal brødet laves til sprøde brødchips. Projektet er støttet af Future Food & Bioresource Innovation.
19.06.2020 Mulighederne er mange, når man kigger ind i den digitale verden: Nye variationer af dit produkt, nye markedspladser og egen webshop. En helt ny workshop tager dig i hånden og hjælper dig på vej med opstart af din egen webshop.
06.05.2020 Har du type 2 diabetes og lyst til at deltage i et videnskabeligt studie, der undersøger de sundhedsgavnlige effekter af grønkål? Så se mere her.
19.03.2020 Startupvirksomheden Fruit-Up har i samarbejde med Teknologisk Institut ekstraheret pektin fra restproduktet cashewæbler. Næste skridt er at optimere processen og afprøve pektinen i udvalgte applikationer i samarbejde med fødevarevirksomheder. Projektet er støttet af Future Food Innovation.
25.02.2020 Kaffebladslæskedrik, proteinchips til evig ungdom og hamp hummus!
24.02.2020 Kan et sæt briller ændre smagen af den mad, som du spiser? Måske, hvis det er nogle særlige briller - i dette tilfælde virtual reality (VR) briller.
03.02.2020 Aalborg Universitetshospital er i gang med at udvikle proteinberiget slik som supplement til både ernæring og mundpleje.
08.01.2020 Vi skyder året i gang med ikke mindre end otte nye Coop Crowdfunding projekter, alle under temaerne bæredygtighed og sundhed.
01.10.2019 I dag (1/10-19) var der kick-off på Coop Inkubator-forløbet, der hjælper 10 udvalgte fødevare-startups med at komme godt i gang med crowdfunding på Coop’s crowdfunding-platform.
30.09.2019 10 fødevarevirksomheder er blevet udvalgt til et unikt crowdfunding-forløb. Nu er spørgsmålet, om de nye bæredygtige og sunde produkter vinder forbrugernes hjerte, penge og en plads i Irma og på Coop.dk/Mad.