• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Bio nyheder
  • Food nyheder


  • Du er her:
  • Forside
  • / Food nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder-co3

Food nyheder

Projekt vil bekæmpe madspild en krumme ad gangen

05.08.2020 Extrapreneur vil udvikle en teknologi, som kan afemballere brød fra detailhandel, inden det overskrider holdbarhedsdatoen. I stedet for at havne i supermarkedets skraldespand skal brødet laves til sprøde brødchips. Projektet er støttet af Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Hop med på webshop-vognen

19.06.2020 Mulighederne er mange, når man kigger ind i den digitale verden: Nye variationer af dit produkt, nye markedspladser og egen webshop. En helt ny workshop tager dig i hånden og hjælper dig på vej med opstart af din egen webshop.

Læs mere…

FFI-projekt søger deltagere til et studie med grønkål

06.05.2020 Har du type 2 diabetes og lyst til at deltage i et videnskabeligt studie, der undersøger de sundhedsgavnlige effekter af grønkål? Så se mere her.

Læs mere…


Nyt projekt skal udvinde pektin fra cashewæbler

19.03.2020 Startupvirksomheden Fruit-Up har i samarbejde med Teknologisk Institut ekstraheret pektin fra restproduktet cashewæbler. Næste skridt er at optimere processen og afprøve pektinen i udvalgte applikationer i samarbejde med fødevarevirksomheder. Projektet er støttet af Future Food Innovation.

Læs mere…


Flere tusinde kroner indsamlet til fremtidens fødevarer

25.02.2020 Kaffebladslæskedrik, proteinchips til evig ungdom og hamp hummus!

Læs mere…


VR-projekt lanceres på international dokumentar festival

24.02.2020 Kan et sæt briller ændre smagen af den mad, som du spiser? Måske, hvis det er nogle særlige briller - i dette tilfælde virtual reality (VR) briller.

Læs mere…


Anne Kathrine Larsen, forsknings- og innovationsmedarbejder ved Aalborg Universitetshospital (foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland)

Superpastil skal hjælpe underernærede

03.02.2020 Aalborg Universitetshospital er i gang med at udvikle proteinberiget slik som supplement til både ernæring og mundpleje.

Læs mere…


Du bestemmer, hvad vi skal spise i fremtiden

08.01.2020 Vi skyder året i gang med ikke mindre end otte nye Coop Crowdfunding projekter, alle under temaerne bæredygtighed og sundhed.

Læs mere…


Food-iværksættere får styr på crowdfunding

01.10.2019 I dag (1/10-19) var der kick-off på Coop Inkubator-forløbet, der hjælper 10 udvalgte fødevare-startups med at komme godt i gang med crowdfunding på Coop’s crowdfunding-platform.

Læs mere…


Foto: Sabine Franciska Harboe fra Contempehrary er blandt de udvalgt virksomheder i Coop Inkubator. Sundhed og bæredygtighed er i fokus i udviklingen af deres nordiske version af tempeh.

10 nye sunde og bæredygtige fødevarer kommer et skridt nærmere forbrugerne

30.09.2019 10 fødevarevirksomheder er blevet udvalgt til et unikt crowdfunding-forløb. Nu er spørgsmålet, om de nye bæredygtige og sunde produkter vinder forbrugernes hjerte, penge og en plads i Irma og på Coop.dk/Mad.

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 

Menu

  • Bio nyheder
  • Food nyheder

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?