27. juni 2022
I weekenden løb Årets Sol over Gudhjem af stablen. Udover at være Danmarks største kokkekonkurrence, uddeles der hvert år en produkt-og innovationspris. Og lige netop innovationsprisen vandt Bælg!
Bælg var nomineret til prisen med deres Orange Konfekthapser, der er produceret med stort og vellykket fokus på velsmag og med omtanke for madspild og genanvendelse af restprodukt fra fødevareindustrien. De små lækkerier faldt i god jord hos dommerpanelet, der i år bestod af kokkene Mads Battefeld, Mikkel Maarbjerg, Thomas Rode Andersen, Simon Olesen, Francis Cardenau og Hanna Sinivuori Schaldemose fra Irma. Og yderst velfortjent endte Bælg altså med at løbe med sejren for bedste produkt i innovationskategorien 2022.
Lige nu er Bælg en del af et FFBI-projekt, hvor de arbejder på at genanvende kogevandet fra danske økologiske kikærter. I samarbejde med Teknologisk Institut og Bornholms ismejeri, undersøger de muligheden for at lave en ny type af plantebaseret is på netop sidestrømmen af kikærter. Det kan du læse meget mere om lige her
Stort tillykke til Bælg med den fornemme pris!
Bælg vinder Sol over Gudhjem produktpris i kategorien Innovation!
/Default.aspx?ID=8092&newsid=3032&Action=1¤tPage=1&M=NewsV2&PID=31800
https://www.ffbi.dk/Files/Images/Nyheder/Baelg_940x520.jpg