01.03.2021 En helt ny evaluering udarbejdet af COWI viser, at virksomheder, der har deltaget i projektet Future Food Innovation Development har fået nye måder at skabe innovation på, samtidig med at mere end halvdelen (60 procent) af de responderende virksomheder forventer, at deres potentiale for vækst er eller vil blive forbedret som følge af deres deltagelse.
01.03.2021 The Organic Crave Company vil udvikle to nye komponenter, en økologisk og sukkerfri binder og en crunch, der skal skabe utallige muligheder for at skabe nye snacks til diabetikere og andre, der vælger sukkerfrit.
23.02.2021 Et økologisk umamisubtrat skal i fremtiden løfte smagsoplevelsen af plantebaserede produkter. Produktet udvikles af Umamamia i samarbejde med Teknologisk Institut og White Labs Copenhagen.
22.02.2021 Danskernes søvnkvalitet skal forbedres. Derfor skal Teknologisk Institut nu hjælpe start-up virksomheden Warmings med at udvikle et nyt fødevareprodukt, der kan forbedre danskernes søvnkvalitet. Råvarerne kommer blandt andet fra producenter og medlemmer i foreningen Gourmet Bornholm
03.12.2020 Vil du undgå de store bump på vejen fra ide til færdig fødevare? Vil du sikre dig en smooth og succesfuld produktudviklingsproces? Så er disse fem tips et skridt på vejen.
02.12.2020 Et reelt problem på danske hospitaler og hos plejesektoren er småtspisende patienter og borgere. En ny tablet skal komme problemet til livs – den er lille, men indeholder meget næring.
02.11.2020 Hjælp klimaet sammen med producenterne.
16.09.2020 Lam versus lokalt og raffineret græs i stedet for importeret soja. Der findes mange påstande derude i forhold til klimavenlige fødevarer. Den grønne tænketank Concito satte tingene på plads for crowdfunder virksomheder.
10.09.2020 Virksomheden DICAS er derfor gået i samarbejde med Mad Synergi og Teknologisk Institut om udviklingen af en basisopskrift på vegansk "ost" på danske råvarer. Projektet støttes af Future Food & Bioresource Innovation.
05.08.2020 Extrapreneur vil udvikle en teknologi, som kan afemballere brød fra detailhandel, inden det overskrider holdbarhedsdatoen. I stedet for at havne i supermarkedets skraldespand skal brødet laves til sprøde brødchips. Projektet er støttet af Future Food & Bioresource Innovation.