03.12.2020 Vil du undgå de store bump på vejen fra ide til færdig fødevare? Vil du sikre dig en smooth og succesfuld produktudviklingsproces? Så er disse fem tips et skridt på vejen.
02.12.2020 Et reelt problem på danske hospitaler og hos plejesektoren er småtspisende patienter og borgere. En ny tablet skal komme problemet til livs – den er lille, men indeholder meget næring.
02.11.2020 Hjælp klimaet sammen med producenterne.
16.09.2020 Lam versus lokalt og raffineret græs i stedet for importeret soja. Der findes mange påstande derude i forhold til klimavenlige fødevarer. Den grønne tænketank Concito satte tingene på plads for crowdfunder virksomheder.
10.09.2020 Virksomheden DICAS er derfor gået i samarbejde med Mad Synergi og Teknologisk Institut om udviklingen af en basisopskrift på vegansk "ost" på danske råvarer. Projektet støttes af Future Food & Bioresource Innovation.
05.08.2020 Extrapreneur vil udvikle en teknologi, som kan afemballere brød fra detailhandel, inden det overskrider holdbarhedsdatoen. I stedet for at havne i supermarkedets skraldespand skal brødet laves til sprøde brødchips. Projektet er støttet af Future Food & Bioresource Innovation.
19.06.2020 Mulighederne er mange, når man kigger ind i den digitale verden: Nye variationer af dit produkt, nye markedspladser og egen webshop. En helt ny workshop tager dig i hånden og hjælper dig på vej med opstart af din egen webshop.
06.05.2020 Har du type 2 diabetes og lyst til at deltage i et videnskabeligt studie, der undersøger de sundhedsgavnlige effekter af grønkål? Så se mere her.
19.03.2020 Startupvirksomheden Fruit-Up har i samarbejde med Teknologisk Institut ekstraheret pektin fra restproduktet cashewæbler. Næste skridt er at optimere processen og afprøve pektinen i udvalgte applikationer i samarbejde med fødevarevirksomheder. Projektet er støttet af Future Food Innovation.
25.02.2020 Kaffebladslæskedrik, proteinchips til evig ungdom og hamp hummus!