• Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg
Agro Business Park
  • Forside
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI
  • Log ind
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Søg puljen
  • Cases
  • Aktiviteter
  • Nyheder
  • Om FFBI


  • Du er her:
  • Forside
  • / Nyheder
  • Du er her:
  • Nyheder

Juice med QR-kode, der sladrer om klimaaftryk, har fundet vej til hylderne i REMA 1000

25.01.2022 I kampen for at reducere klimapåvirkningen i produktionen af fødevarer, har Nature Preserve udviklet et stykke software, der giver slutbrugeren mulighed for at spore lagerstrømme og klimapåvirkning af en bestemt fødevare gennem hele forsyningskæden.

Læs mere…


Fra grumset til lækker softice: BÆLG vil eksperimentere med at lave softice af deres sidestrøm

25.01.2022 Kan man lave softice af kikærtevand? Hvis man spørger Martin Hansen, Benjamin Pedersen og Mikkel Præst fra den danske konfekturevirksomhed BÆLG er svaret ja, og det er lige præcis det projekt, de tre nu har kastet sig ud i, når de vil anvende sidestrømmen fra deres produkt til at skabe softice.

Læs mere…

Kan 180 millioner tons ammoniak gøres grønne?

16.07.2021 Der produceres 180 millioner tons ammoniak på verdensplan hvert år. Ammoniak bruges i Danmark blandt andet til gødningsprodukter i landbruget. Den traditionelle produktion kræver store mængder fossil energi - men vi kan lave det selv på mere bæredygtigvis ved hjælp fra vedvarende energi. Det viser projektet Power2Ammonia under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Ny ansøgningsrunde til Future Food & Bioresource Innovation

25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.

Læs mere…


Casjus karameller har været et stort tilløbsstykke på COOP Crowdfunding i efteråret 2020, og nu kan Marianne Dujim købe en karamelmaskine. Privatfoto

Mariannes karameller giver cashew-frugten en plads i værdikæden

28.05.2021 Den lille start up-virksomhed Casju kom i gang med støtte fra vores Future Food & Bioresource Innovation-projekt. Nu er syrligt-søde karameller produceret af restproduktet fra produktionen af cashewnødder på vej mod markedet.

Læs mere…


Tre tips: Få dine produkter i detailhandlen

21.04.2021 Vil du gerne have dine produkter i detailhandlen, men synes det er lidt svært at finde ud af, hvordan du skal gribe det an? Vil du sikre dig en hurtig og succesfuld proces? Så er disse tre tips et godt sted at starte.

Læs mere…


Nye elementer skal skabe uanede muligheder for økologiske mellemmåltider til diabetikere

01.03.2021 The Organic Crave Company vil udvikle to nye komponenter, en økologisk og sukkerfri binder og en crunch, der skal skabe utallige muligheder for at skabe nye snacks til diabetikere og andre, der vælger sukkerfrit.

Læs mere…


Foto: Teknologisk Institut

Umamisubstrat skal gøre plantebaserede fødevarer mere smagfulde

23.02.2021 Et økologisk umamisubtrat skal i fremtiden løfte smagsoplevelsen af plantebaserede produkter. Produktet udvikles af Umamamia i samarbejde med Teknologisk Institut og White Labs Copenhagen.

Læs mere…


Nyt projekt skal hjælpe danskerne med at sove bedre

22.02.2021 Danskernes søvnkvalitet skal forbedres. Derfor skal Teknologisk Institut nu hjælpe start-up virksomheden Warmings med at udvikle et nyt fødevareprodukt, der kan forbedre danskernes søvnkvalitet. Råvarerne kommer blandt andet fra producenter og medlemmer i foreningen Gourmet Bornholm

Læs mere…


5 tips til en succesfuld produktudviklingsproces

03.12.2020 Vil du undgå de store bump på vejen fra ide til færdig fødevare? Vil du sikre dig en smooth og succesfuld produktudviklingsproces? Så er disse fem tips et skridt på vejen.

Læs mere…


  • «
  • Næste
1 2 3 4 5 

Future Food & Bioresource Innovation har til formål at styrke innovationskraften og sikre et internationalt konkurrencedygtigt fødevareerhverv

Future Food & Bioresource Innovation

v/Food & Bio Cluster Denmark

Aarhus

Agro Food Park 13
8200 Aarhus N

Viborg

Niels Pedersens Allé 2
8830 Tjele


Tlf.: 2534 1833
Mail: klk@foodbiocluster.dk

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.

Tilmeld nyhedsmail

Få vores nyhedsmail med nyt om puljen, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation.

Future Food Innovation

Tak for din tilmelding. Du er nu tilmeldt Future Food & Bioresource Innovations nyhedsmail.


Når du klikker på ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsmail med nyt om åbne puljer, projekter, events mv. i regi af Future Food & Bioresource Innovation. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeld-linket, der er nederst i hver nyhedsmail.
Tilmeld nyhedsmail

Log ind

Log ind

Hjælp: Glemt adgangskode?