27.06.2022 I weekenden løb Årets Sol over Gudhjem af stablen. Udover at være Danmarks største kokkekonkurrence, uddeles der hvert år en produkt-og innovationspris. Og lige netop innovationsprisen vandt Bælg!
20.06.2022 ”Egentlig handler det jo om alt muligt andet, end bare penge. Det handler i mindst lige så høj grad om at definere hele historien omkring sit produkt og dens plads på markedet” Sådan siger Magnus Meyer Harrison, direktør i Twisted Leaf, som han har skabt sammen med sin bedste ven og forretningsudvikler i foretagendet, Anders Boserup Lauritsen. I dag har de fået Frederic Viking med ombord som partner og endelig fået hul på salget efter en lang rejse.
17.05.2022 Vi har mødt Laura Warming fra Wbalance og fået en snak om, hvad hun får ud af sit medlemskab i Food & Bio Cluster Denmark. Se hele interviewet med Laura her.
25.01.2022 I kampen for at reducere klimapåvirkningen i produktionen af fødevarer, har Nature Preserve udviklet et stykke software, der giver slutbrugeren mulighed for at spore lagerstrømme og klimapåvirkning af en bestemt fødevare gennem hele forsyningskæden.
25.01.2022 Kan man lave softice af kikærtevand? Hvis man spørger Martin Hansen, Benjamin Pedersen og Mikkel Præst fra den danske konfekturevirksomhed BÆLG er svaret ja, og det er lige præcis det projekt, de tre nu har kastet sig ud i, når de vil anvende sidestrømmen fra deres produkt til at skabe softice.
16.07.2021 Der produceres 180 millioner tons ammoniak på verdensplan hvert år. Ammoniak bruges i Danmark blandt andet til gødningsprodukter i landbruget. Den traditionelle produktion kræver store mængder fossil energi - men vi kan lave det selv på mere bæredygtigvis ved hjælp fra vedvarende energi. Det viser projektet Power2Ammonia under Future Food & Bioresource Innovation.
25.06.2021 Helt ekstraordinært er det netop blevet vedtaget at uddele endnu en pulje til projekter under Future Food & Bioresource Innovation.
28.05.2021 Den lille start up-virksomhed Casju kom i gang med støtte fra vores Future Food & Bioresource Innovation-projekt. Nu er syrligt-søde karameller produceret af restproduktet fra produktionen af cashewnødder på vej mod markedet.
21.04.2021 Vil du gerne have dine produkter i detailhandlen, men synes det er lidt svært at finde ud af, hvordan du skal gribe det an? Vil du sikre dig en hurtig og succesfuld proces? Så er disse tre tips et godt sted at starte.
01.03.2021 The Organic Crave Company vil udvikle to nye komponenter, en økologisk og sukkerfri binder og en crunch, der skal skabe utallige muligheder for at skabe nye snacks til diabetikere og andre, der vælger sukkerfrit.